Tandlægen i Langgade mener, at store smil er det værd

Vores historie:

Klinikken er funderet i behandlinger på et højt fagligt niveau samt en troværdig og kompetent rådgivning.

Tryghed er et vigtig element i valg af tandlæge og du vil med garanti, aldrig opleve at blive påduttet ydelser, der ikke er nødvendige.

På adressen, Valby Langgade 135, har der praktiseret tandlæger i mere end 80 år – siden 1930’erne.

Klinikken blev pr. 1. oktober 2007 overtaget af Tandlæge Mitra E. Christensen, der med baggrund i flere års ansættelse hos såvel kommunal og privatpraktiserende praksis er en erfaren og dygtig tandlæge, uddannet på Tandlægeskolen ved Københavns Universitet.

Siden overtagelsen er der gjort meget for at fjerne den traditionelle oplevelse af at være hos tandlægen og det har givet pote. Vi oplever dagligt en større og større tilgang af nye patienter som kommer fordi vi er blevet anbefalet af familie, naboer eller kollegaer. Tak for det!

Hvad gør vi? jo det er enkelt; der dufter ikke af tandlæge, der er TV i venteværelset og henover behandlings stol, der er lyden af rislende vand osv. Allervigtigst er der tandlægen som udfra stor erfaring, uddannelse og personlighed virker beroligende. Hertil kommer moderne udstyr såsom digital røntgen, intraoralt kamera osv.

Priserne er fornuftige og vi har en del patienter som er bosiddende i Sverige.

Vi tilbyder KRONE Konto til dig som vil finansiere behandlinger over 2500 kr med en fornuftig månedlig ydelse i løbet af 2-5 år. Læs mere på www.KRONEkonto.dk. Ansøg om lån på KRONEkonto her.

Sundere tænder det er din trivsel…

Jeg kan igen smile med fuld tillid! Jeg kan ikke forestille mig, at jeg nogensinde har været bekymret om at blive vist på fotos. Det har været en helt ny livstil. Tak skal i have!

Laura Hedegård
Patient

Klar til at smile?